Onze diensten

Zonnepanelen

Uw zonnepanelen geven het meeste rendement als ze volledig proper zijn. Daarom raden we aan om ze op regelmatige basis te (laten) reinigen. De reiniging via the Clean Way gebeurt aan de hand van osmosetechnieken; wat betekent dat ze gereinigd worden met 100% zuiver, gemineraliseerd water voor een perfect en streeploos resultaat. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Kantoren, algemene delen & reclameborden

Als zaakvoerder van een onderneming, bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. the Clean Way kan op regelmatige basis langskomen om uw gebouw en/of interieur te reinigen, zelfs voor tapijten hebben we gespecialiseerde toestellen om vochtig te reinigen. Daarnaast hebben we intussen ook ervaring met het reinigen van nieuwbouw, zoals: de 1e opkuis voor oplevering. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Terrassen & (ondergrondse) parkings

Terrassen en parkings worden na verloop van tijd vuil en groen. Het mos wordt vooral gevormd in de winter door de slechte weersomstandigheden. Met aangepaste producten kan dat echter verwijderd worden. Het is aan te raden om terrassen en parkings op regelmatige basis te onderhouden. Het ideale moment is tijdens de lenteschoonmaak, maar dat kan ook gerust op een ander tijdstip. Alles wordt ofwel manueel ofwel machinaal gereinigd met aangepaste producten. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Ramen, veranda's & koepels

Uw gebouw is pas volledig proper als ook het glaswerk regelmatig wordt gereinigd. Daar vindt u waarschijnlijk niet altijd tijd voor en dus kan u dat gerust uit handen geven. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes gereinigd wordt. Zowel het glaswerk als de omlijsting wordt onder handen genomen met ecologische producten. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Rolluiken & dakgoten

Vaak zorgen bladeren voor verstoppingen in de dakgoot, zo krijgt u ophopingen van vuil en zal het regenwater niet de juiste weg vinden naar de riolering. U kent het wel… dakgoten die af en toe overlopen. Om dat te vermijden, moeten uw dakgoten bij voorkeur jaarlijks gereinigd worden. Dat wordt vaak gecombineerd met de reiniging van rolluiken. De uitstraling van uw woonst wordt mede bepaald door het glanzen van uw ramen en rolluiken. Wil u vermijden dat er hardnekkig vuil opgestapeld wordt in de gleuven van uw rolluiken? Dan kunnen wij een jaarlijkse reiniging uitvoeren. Aarzel niet om contact op te nemen voor een gratis en vrijblijvende offerte.


Op aanvraag

Heeft u een vraag over de reiniging van iets wat hier nog niet aan bod kwam? Stel gerust uw vraag, wij horen het graag! We denken samen met u mee en staan open voor verzoekjes. Zo hebben we reeds uiteenlopende zaken gereinigd voor onze klanten, bijvoorbeeld: de reiniging van een gevel, de aluminium omlijsting van een gebouw, het poetsen van reclameborden, de opkuis van een appartement (die na verhuur een extra grondige schoonmaakbeurt kon gebruiken), een poolhouse, enkele teak tuinmeubelen die een nieuw leven kregen, een spuitcabine, het vochtig reinigen van de tapijten in een fitness, enz. U vraagt en wij bekijken wat mogelijk is. We behandelen met plezier uw vraag! .

Neem contact met ons op 0472 718 318