Kantoorschoonmaak

kantoren en algemene delen reinigenKantoorschoonmaak Aalst? The Clean Way zorgt er voor!

Op zoek naar een schoonmaakpartner met een vaste waarde in de regio van Aalst? Kantoorschoonmaak is dringend aan de orde? Dan is the Clean Way de oplossing voor u. Als professionele firma kan u voor het reinigen van uw kantoren een beroep doen op ons. Ondertussen breidt ons klantenbestand uit en maken we gebruik van gespecialiseerde toestellen aangepast aan uw noden, een voorbeeld daarvan is het vochtig reinigen van tapijten. Omdat we het milieu hoog in het vaandel dragen, maken wij gebruik van ecologische producten. Het is ook onze topprioriteit om ons discreet op te stellen tijdens de reinigingsbeurt.

Nieuwbouw

Vooraleer u in uw nieuwbouwappartement, woning of kantoor trekt, wenst u dat alle sporen van het bouwproces verwijderd worden. U wenst een propere omgeving vooraleer u zich installeert, ook voor deze reiniging kan u bij the Clean Way BVBA terecht. We verwijderen cementsluier, plaksel en andere resten van uw ramen, vloeren, deuren, keuken, badkamer en in elke andere ruimte. Bent u bouwheer (en bij verkoop: wenst u éxtra tevreden klanten)? Aarzel niet ons te contacteren voor de 1e opkuis van uw onroerend project.

Voordelen van the Clean Way

Bent u nog op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor het reinigen van kantoren en nieuwbouw in regio Aalst? Kantoorschoonmaak en nieuwbouw zijn diensten die the Clean Way voor u aanbiedt. We bieden een maximale service aan met marktconforme prijzen. Wie meer uitleg wil over de aanbevolen frequentie van reinigingen of over reinigingsproducten, kan ons via mail, telefoon of via het contactformulier vrijblijvend contacteren. U kan ook een offerte aanvragen op die manier.

Neem contact met ons op 0472 718 318