Onze referenties

Onze realisaties

the Clean Way is al enkele jaren actief en we zijn ondertussen een vaste waarde in de omgeving van Aalst. Hieronder kan je enkele van onze realisaties bekijken.

Voor_betonNa_beton
Voor_zonnepanelenNa_zonnepanelen
Voor_terrasNa_terras
Voor_rolluiken_dakgotenNa_rolluiken_dakgoten
Voor_gevel3Na_gevel3
Voor_parkingNa_parking
Voor_cementsluier2Na_cementsluier
Voor_trapNa_trap
Voor_tuinmeubelenNa_tuinmeubelen
Voor_spuitcabineNa_spuitcabine
Voor_ramenNa_ramen
Voor_platdakjeNa_platdakje
Voor_PVCNa_PVC

Wat zeggen anderen over ons?

  Verena HPhilippe DImmo HomeKurt DIsabelle D.B.Sophie W.Hilde CTeam BiesemansSophie L
 • Wij zijn heel tevreden over 'the Clean Way'. Ze staan paraat als je ze nodig hebt en ze verrichten vlot en proper werk.
  Verena H
  26/6/2016
 • Zeer positief over het resultaat. We weten niet of je het zelf was Kim die hier geweest is. Maar we gaan zeker reclame maken.
  Philippe D
 • Tevreden van resultaat EN kostprijs!
  Immo Home
 • Beste Kim, ik wil jou nog eens bedanken voor de jarenlange goede service!!! Prijs/kwaliteit dik in orde!!! Chapeau!!!
  Kurt D
  20/06/2016
 • Altijd een heel correcte en nette service! Niet allen de ruiten maar het volledige raam wordt net gepoetst en alles is proper achtergelaten!!! Ik ben nooit thuis, maar kan op een correcte afhandeling rekenen. Een aanrader! Ik zeg het ook door 👍👍
  Isabelle D.B.
  21/06/2016
 • Wij zijn uiterst tevreden over the Clean Way!
  Sophie W.
  20/06/2016
 • Wij zijn supertevreden van the Clean Way. Ramen perfect proper en ze sturen zelfs een berichtje om je af en toe te herinneren aan wanneer ze eventueel kunnen langskomen. Voor ons zeer nuttig, want soms denken we er zelf niet aan. We zijn al meer dan 2 jaar klant en nog nooit een afspraak gemist.
  Hilde C
  22/06/2016
 • Ruiten altijd proper gekuist, zeer stipt en met oog voor detail. Levert perfect en nauwgezet werk tijdens de openingsuren van het kantoor zodanig dat iedereen actief kan blijven.
  Team Biesemans
 • 5/5 Monsieur Propre bestaat! Zeer professioneel, betrouwbaar, sympathiek, geduldig (want vrijstaand huis met véél 'kottekes'ramen), steeds goedgezind, discreet en toegewijd zorgt Kim ervoor dat je na zijn passage met de smile door je huis loopt want het zonnetje schijnt des te krachtig door je ramen! Na al die jaren nog steeds zeer tevreden dat ie per toeval mijn pad kruiste....
  Sophie L

Neem contact met ons op 0472 718 318