Rolluiken wassen

dakgoten en rolluiken schoonmakenRolluiken schoonmaken Aalst

the Clean Way BVBA is ook uw schoonmaakpartner voor de reiniging van rolluiken. Rolluiken schoonmaken behoort tot ons aanbod, maar ook dakgoten wassen kunnen wij doen. Omdat het heel wat werk vraagt om dakgoten en rolluiken te reinigen, kan u daarvoor een beroep doen op een professionele firma. Wij zorgen voor een perfect resultaat. the Clean Way biedt deze diensten aan voor particulieren, maar ook voor bedrijven en VME’s. Wij maken gebruik van ecologische producten om zo ons steentje bij te dragen aan het milieu.

Andere diensten van the Clean Way in Aalst

Door het Belgische weer krijgen ook dakgoten en rolluiken het hard te verduren. Daar blijft snel stof, bladeren en andere zaken aan hangen of in liggen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die dat allemaal kan verwijderen in de regio van Aalst? Rolluiken schoonmaken en dakgoten schoonmaken behoort tot het takenpakket van the Clean Way en daarom zijn wij de schoonmaakpartner die u zoekt. U kan op the Clean Way ook een beroep doen voor het schoonmaken van ramen, veranda’s en koepels, zonnepanelen, kantoren en algemene delen van gebouwen met onder meer reclameborden, (ondergrondse) parkings en terrassen, tuinmeubelen en PVC.

Voordelen van the Clean Way

Bent u op zoek naar iemand voor het reinigen van dakgoten en rolluiken in regio Aalst? Rolluiken schoonmaken kan u vanaf nu laten doen door schoonmaakbedrijf the Clean Way. We zijn in de omgeving van Aalst ondertussen al een gevestigde waarde en bieden een maximale service met marktconforme prijzen. Naast oog voor detail geeft the Clean Way graag meer uitleg over reinigingsproducten en de aanbevolen frequentie van reinigingen. Via mail, telefoon of het contactformulier kan iedereen ons gratis en vrijblijvend contacteren of een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op 0472 718 318