Ruiten wassen

ramen reinigenRuiten wassen in Aalst

the Clean Way is een schoonmaakbedrijf met een vaste waarde in de omgeving van Aalst. Ruiten wassen is tijdrovend en daarom kan u dit ook uit handen geven aan een professionele firma. Wij zorgen voor een streeploos resultaat van uw net gepoetste ramen. Daarnaast hebben we ook oog van detail en zal ook de omlijsting en venstertablet onder handen genomen worden. Wij bieden onze diensten aan particulieren, bedrijven en VME’s aan. Bij ramen reinigen, maar ook bij het reinigen van veranda’s en koepels maken wij gebruik van ecologische producten.

Veranda’s reinigen

Naast ruiten wassen hebben veranda’s en koepels vaak ook regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Omdat deze ramen groter zijn qua oppervlakte en een lagere hellingsgraad hebben, blijft daar sneller stof en bladeren liggen. Daarom is het belangrijk dat ze regelmatig en grondig gereinigd worden. Dat is echter niet zo eenvoudig om zelf te onderhouden. Daarom is er the Clean Way BVBA waarop u kan rekenen.

Voordelen van the Clean Way

Bent u nog op zoek naar iemand voor het schoonmaken van je ramen in de omgeving van Aalst? Ruiten wassen kan je voortaan laten doen door the Clean Way BVBA uit Aalst. Wij reinigen daarnaast ook veranda’s en koepels. the Clean Way biedt een marktconforme prijs aan in combinatie met een maximale service. We hebben niet alleen oog voor detail, maar geven ook graag advies over reinigingsproducten en de aanbevolen frequentie van het reinigen. U kan gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via mail, telefoon of het contactformulier.

Neem contact met ons op 0472 718 318