Ondergrondse parkings en terrassen

terras kuisen aalst

Parking of terras kuisen Aalst? The Clean Way tot uw dienst

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor de reiniging van de (ondergrondse) parking? Parking of terras kuisen kan u zeker en vast laten doen door the Clean Way. Omdat parkings schoonmaken geen sinecure is, kan u daarvoor beter een beroep doen op een professionele schoonmaakfirma. We maken gebruik van gespecialiseerde machines om een perfect resultaat te bereiken en zorgen ook voor het onderhoud van het gebouw errond, denk maar aan: de lampen, brandblusapparaten, poorten, lichtschakelaars, enz. Als u beroep zal doen op the Clean Way BVBA, zal ook de omgeving (in overleg) mee opgenomen worden in de dienstverlening.

Terrassen reinigen

Elk soort terras heeft een aparte behandeling nodig en dat is waar we met the Clean Way voor staan: professionele reiniging aangepast aan uw noden. Bestaat uw terras uit bankirai, betontegels, keramische terrastegels, terrasklinkers, polybeton, blauwe steen, natuursteen of composiet? the Clean Way BVBA gebruikt afhankelijk van het materiaal andere producten om terrassen te reinigen. We maken daarnaast ook gebruik van ecologische producten, omdat we het milieu hoog in het vaandel dragen.

Voordelen van the Clean Way

Op zoek naar een schoonmaakpartner voor het reinigen van uw (ondergrondse) parkings of terras? Kuisen in de regio van Aalst,  the Clean Way is de partner die u zoekt. Met een maximale service en marktconforme prijzen proberen we onze klanten het beste te bieden wat betreft schoonmaak van ramen, kantoren, zonnepanelen, tuinmeubelen, terrassen en rolluiken. Als u meer uitleg wil over de aanbevolen frequentie van reinigingen of over de producten, dan geven wij die graag. U kan eveneens een offerte aanvragen via onze website.

Neem contact met ons op 0472 718 318