Tuinmeubelen wassen

tuinmeubelen en PVC reinigenTuinmeubelen wassen in Aalst

Als vaste waarde is schoonmaakbedrijf the Clean Way de partner die u zoekt voor het schoonmaken van uw tuinmeubelen. Wassen is niet zo eenvoudig want iedere tuinset heeft een andere behandeling nodig. Daarom doet u beter een beroep op een professionele firma. Particulieren, bedrijven, maar ook VME’s kunnen een beroep doen op the Clean Way. Bij het reinigen van tuinmeubelen is de reiniging afhankelijk van de grondstof. Glazen tuinmeubelen kunnen makkelijk onderhouden worden. Daarvoor gebruiken wij osmosetechnieken die voor een streeploos en proper oppervlak zorgen dankzij de verwijdering van zouten, mineralen, metalen en kalk uit het leidingwater. Zijn uw tuinmeubelen van textileen, graniet, imitatiesteen, katoen of High Pressure Laminate? the Clean Way behandelt iedere soort op een andere manier voor de beste resultaten.

Andere diensten van the Clean Way in Aalst

Andere plaatsen in uw huis die ook regelmatig schoongemaakt dienen te worden, zijn PVC ramen, PVC deuren en PVC vloeren. Het is een materiaal dat onderhoudsvriendelijk is waardoor het populair is, maar een paar reinigingen per jaar zijn wel vereist. Behalve tuinmeubelen wassen, gaat the Clean Way ook PVC wassen. Daarnaast kan u op ons ook een beroep doen voor het reinigen van kantoren en algemene delen van gebouwen, reclameborden, parkings en terrassen, zonnepanelen, dakgoten en rolluiken, ramen, veranda’s en koepels.

Voordelen van the Clean Way

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in regio Aalst? Tuinmeubelen wassen en PVC wassen moet dringend gebeuren? Dan is the Clean Way de oplossing want wij reinigen ook veranda’s, koepels, terrassen, kantoren, dakgoten en reclameborden. We geven daarnaast ook graag advies over reinigingsproducten en de aanbevolen frequentie van het reinigen. Wie dat wil kan gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen via mail, telefoon of via het contactformulier.

Neem contact met ons op 0472 718 318