Zonnepanelen schoonmaken

reinigen van zonnepanelenZonnepanelen schoonmaken in Aalst

Heeft u zonnepanelen bij u thuis? Dan hebben die geregeld een grondige reinigingsbeurt nodig, we adviseren om deze minstens jaarlijks te (laten) reinigen. Uw zonnepanelen krijgen het hard te verduren door stof, bladeren, zand en in extreme gevallen zelfs korstmossen (deze komen vaak voor in bosrijke gebieden). Verontreinigde zonnepanelen kunnen de prestaties ervan negatief beïnvloeden.

Wilt u uw zonnepanelen schoonmaken, maar bent u nog op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in de buurt van Aalst? Dan bent u bij de the Clean Way BVBA aan het juiste adres. Wij bieden onze diensten aan voor particulieren, maar ook bedrijven en VME’s kunnen een beroep doen op The Clean Way BVBA. Door het gebruik van osmosetechnieken en ecologische producten dragen wij ons steentje bij aan het milieu. Osmosewater is 100% zuiver, gemineraliseerd water waarbij kalk, zink en zouten verwijderd worden.

We werken sinds kort ook met elektronische borstels om een perfect resultaat te bereiken.

Andere diensten van the Clean Way in Aalst

Sinds een aantal jaar zijn er veel gezinnen die voor zonnepanelen gekozen hebben. Alleen vragen zonnepanelen ook veel onderhoud. Ze krijgen het hard te verduren door de regen, bladeren, stof en andere vuiligheid. Zoekt u een schoonmaakpartner die instaat voor het kuisen van zonnepanelen in regio Aalst? Zonnepanelen schoonmaken behoort ook tot de activiteiten van the Clean Way. U kan ons eveneens inschakelen voor ramen wassen, veranda’s en koepels reinigen, dakgoten en rolluiken onderhouden, kantoren en algemene delen van gebouwen schoonmaken, reclameborden proper houden, parkings en terrassen onderhouden, tuinmeubelen en PVC schoonmaken.

Voordelen van the Clean Way

Wilt u een beroep doen op een schoonmaakbedrijf in regio Aalst? Zonnepanelen schoonmaken behoort tot het takenpakket van the Clean Way die intussen een gevestigde waarde is in de omgeving van Aalst. Wij bieden een maximale service aan in combinatie met marktconforme prijzen. the Clean Way heeft oog voor detail, maar we geven eveneens graag informatie over reinigingsproducten en de aanbevolen frequentie van reinigingen. U kan ons contacteren via mail, telefoon of via het contactformulier en zo vrijblijvend een offerte aanvragen.

Neem contact met ons op 0472 718 318